Wie ben ik?

Het is lastig om hier een heel origineel verhaal van te maken, dus ik ga maar gewoon voor wat feitjes:

> Mijn naam is Yvette van der Plas

> Ik ben 35 jaar

> Woon samen met mijn man en dochter in Nieuwegein

> Ik heb 2 harige collega’s, namelijk de katten Casper & Hobbes (ja, van de stripjes)

> In mijn vrije tijd ben ik zelf graag creatief bezig, van haken en breien tot tekenen en stippen, als ik maar kan freubelen.

> Mijn lievelingsplek is thuis op de bank met een kop thee en mijn gezin (yep, lekker kneuterig) of uitwaaien op het strand van Texel

Yvette 2 way VA
Yvette maf 2 way VA

Mijn achtergrond

Na mijn middelbare school heb ik korte tijd Geneeskunde gestudeerd, maar al snel kwam ik tot de conclusie dat daar niet mijn toekomst lag. Via via ben ik het vak van secretaresse ingerold en die functie heb ik op verschillende plekken mijn eigen invulling mogen geven. Na een flink aantal jaren ervaring op te hebben gedaan voor werkgevers als Bureau Jeugdzorg en de Universiteit Utrecht, heb ik in 2020 de stap gemaakt om mijn eigen onderneming op te zetten. Een spannend, maar gelukkig succesvolle stap.

Inmiddels heb ik een vaste groep klanten verzameld waarvoor ik uiteenlopende taken doe op strategisch, inhoudelijk en praktisch gebied. De verbindende factor tussen al mijn klanten is dat het allemaal creatieve, ambitieuze vrouwen zijn die klaar zijn voor een stap vooruit, het professionaliseren en laten groeien van hun onderneming en nog meer mensen laten meegenieten van hun creatieve passie!

PS. in de 1e aflevering van de 2 way VA podcast vertel ik uitgebreid over mijn reis van student naar ondernemer, klik hier om deze te luisteren

All great changes

are preceded by

chaos

Mijn favoriete tools

Trello 2 way VA

trello

Projecten, contentplanning en andere lijstjes houd ik bij in Trello. Ik werk zowel met borden voor mijn eigen onderneming als met gedeelde overzichten samen met mijn klanten.

Planner Structuurjunkie 2 way VA

Planner 

Om zicht te houden op mijn planning en afspraken maak ik gebruik van de Structuurjunkie planner.

Toggl 2 way VA

Toggl 

Om de uren die ik werk aan mijn (klant) projecten goed bij te houden gebruik ik de tool Toggle.

Privacyverklaring    |    Contact    |    Template by DreamBrand.nl