Selecteer een pagina

Mijn aanraders

Regelmatig krijg ik vraag welke programma’s ik zelf gebruik of wat ik aanraadt voor mijn klanten. Op deze pagina vindt je een overzicht van mijn persoonlijke favorieten.

Het is een mix van producten, programma’s en trainingen die ik dagelijks gebruik en/of waar ik veel baat bij heb gehad in mijn reis als ondernemer.

* een deel van de links zijn affiliate links, mocht je via die link iets aanschaffen ontvang ik een klein percentage (dit kost jou niets extra!)

Yvette maf 2 way VA

Trainingen/cursussen

Divicademy

Voor een aantal klanten en ook voor mijn eigen website maak ik gebruik van WordPress met het Divi thema. Een behoorlijk intuïtieve builder om te gebruiken, maar ook een programma met veel verborgen geheimen.

Om meer vertrouwd te raken met Divi én om een helpdesk bij de hand te hebben als ik iets stuk maak, ben ik lid van de Divicademy van Loes aka Online by Louise. Hier vind ik gemakkelijk de antwoorden en kan ik er op vertrouwen dat dit antwoord ook echt klopt 🙂

Lees meer over Divicademy

Anne - Gouden Lijntjes
Anne - Gouden Lijntjes

Modern Story

Ik werk regelmatig met klanten die gebruiken van advertenties op social media. Zelf wist ik hier weinig van, dus heb ik de training “Adverteren op Instagram & Facebook” gevolgd bij Modern Story. Manon weet er onwijs veel vanaf en weet dit ook heel goed over te brengen. Inmiddels heb ik meerdere trainingen van haar gevolgd en raad ik haar regelmatig aan bij mijn klanten!

Lees meer over Modern Story en de trainingen die Manon aanbiedt

Academie voor Virtueel Professionals

Toen ik de knoop had doorgehakt dat ik wilde gaan ondernemen en wilde starten als Virtual Assitant wilde ik ook direct knallend van start. Om te voorkomen dat ik mezelf zou verliezen in de zoektoch naar informatie en kennis, koos ik voor het volgen van het prgramma “Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf” bij de Academie voor Virtueel Professionals. 

Het programma was intensief, maar perfect om in 1 keer een goede basis neer te zetten voor mijn bedrijf. Binnen die 10 weken had ik mijn eerste klant al binnen en maakte ik een echte vliegende start als VA.

Meer weten over de opleiding.

Anne - Gouden Lijntjes
Anne - Gouden Lijntjes

Lifestyle of Business

Om mezelf te ontwikkelen en mijn brein te blijven uitdagen volg ik regelmatig trainingen. Eentje die veel impact maakte is “Relaxt Vlammen op Slippers”. Op de titel zou ik ‘m wellicht niet uitgekozen hebben, maar dit is een kwestie van don’t judge a book by its cover !

Het is een relatief korte training, maar de voorbeelden en opdrachten blijven goed hangen en hebben voor mij direct tot actie geleid. Ik lees de aantekening bijna dagelijks terug om ze scherp te houden en dat doe ik zker niet bij elke training 😉 

Lees meer over deze training

Programma’s

Maatos

Als je een online programma wilt aanbieden en graag een alles in 1 oplossing willen om snel van start te kunnen, dan is Maatos perfect. Alles voor jouw leeromgeving staat direct klaar en kan je net zoveel personaliseren als je zelf wilt!

Activeer hier jouw account

Anne - Gouden Lijntjes
Anne - Gouden Lijntjes

MailBlue

Mijn absolute favoriete programma voor e-mailmarketing. Gebaseerd op het Amerikaanse Active Campaign maar dan met Nederlandse helpdesk.

Je kan met MailBlue nieuwsbrieven versturen, funnels inrichten en nog veel meer.

Activeer hier jouw account

Privacyverklaring    |    Contact    |    KvK 77539257    |    Template by DreamBrand.nl