aanbod 2 way va

Wat voor hulp zoek jij?

Heb je iemand nodig die je helpt weer zicht en grip te krijgen op de creatieve chaos in je hoofd

Of zoek je juist iemand die alle taken die je niet leuk vindt van je overneemt

Misschien wil je liever iemand die eindelijk eens voortgang brengt in de taken die steeds blijven liggen

Het kan ook hét moment zijn om dat ene geweldige idee met wat hulp eindelijk tot uitvoer te brengen

Of zoek je iemand die je helpt meer structuur aan te brengen in al jouw verschillende systemen

Er zijn heel veel verschillende manieren om met behulp van een Virtual Assistent het verschil te maken in jouw onderneming. En het fijne is dat je voordat je begint helemaal nog niet exact hoeft te weten wat je wilt, dat is nu precies wat ik onderdeel heb gemaakt van het traject.

Samen we duiken we in jouw creatieve chaos in en zorg ik ervoor dat jij vol vertrouwen kunt gaan bouwen aan een succesvolle groei van jouw bedrijf. Binnen no-time sta jij weer te genieten van jouw creatieve flow, wetende dat er in die fijne chaos niets meer verloren zal gaan!

Wanneer is 2 way VA voor jou de juiste match?

Ik weet zeker dat ik als expert voor creatieve ondernemers voor jou het verschil kan maken als je:

>> behoefte hebt aan een pro-actieve sparringpartner die geen blad voor d’r mond neemt

>> dol bent op jouw creatieve chaos, maar daar graag vol vertrouwen tussen wilt kunnen staan, wetend dat er niets verloren zal gaan in de chaos

>> wilt groeien met jouw onderneming

>> opgewassen bent tegen iemand met een hoge werk- en denksnelheid

>> een verlangen voelt naar meer focus en meer duidelijkheid over wat je doet (inclusief het waarom en waarvoor)

>> meer tijd wilt om te nieuwe dingen te creëren

>> iemand zoekt die snapt hoe jouw creatieve brein werkt

>> graag meer dingen in je onderneming wilt automatiseren zodat ze minder moeite (en tijd!) kosten

>> een stok achter de deur / luis in de pels / reddende engel nodig hebt die altijd voor je klaar staat

>> er op wil kunnen vertrouwen dat je het niet alleen hoeft te doen, maar iemand hebt die je helpt zaken los te laten

>> SAMEN aan de slag wilt om vanuit passie en plezier jouw bedrijf nóg toffer en fantastischer te maken!

Als wij gaan samenwerken krijg je een energieke, creatieve superheld die jou helpt op magische wijze van chaos naar helderheid te gaan!

 puzzelduik

Samen nemen we gedurende 1,5 uur een verkennende duik in jouw chaos/berg met ideeën/vage plannetjes.
Ik help je om hier stap voor stap door heen te gaan en zoek waar de verbindingen zitten en welke structuur past bij deze fase van jouw bedrijf. Ook kijken we naar een praktische planning en welke to do’s en acties we er direct uit kunnen halen.

Aan het eind van deze puzzelduik heb je meer inzicht in de (stukjes van) ideeën voor de groei van jouw onderneming.  Ook help ik je om minimaal 3 concrete acties te bepalen waar je direct mee aan de slag kunt. Zo kan je direct na onze sessie aan slag met stappen die bij zullen dragen aan de groei van je onderneming en je het gevoel geven van meer grip op jouw creatieve chaos!

Puzzelduik aanbod 2 way VA
strategieduik aanbod 2 way VA

strategieduik

In een uitgebreide sessie van minimaal 3 uur duiken we helemaal onder in jouw onderneming en alle plannen en ideeën die je hebt. Daarbij kijken we naar het complete plaatje van jouw bedrijf, waar sta je nu, waar wil je naartoe en welke praktische stappen zijn nodig om dit zo handig mogelijk te realiseren..

Ik zorg ervoor dat we in de berg de juiste stukjes boven tafel krijgen en met elkaar verbinden. Mijn logische brein helpt lijnen en connecties te zien die je zelf niet had bedacht en samen vertalen we dit direct naar een concreet plan. We maken een to-do-lijst waarmee je direct aan de slag kan om je bedrijf te laten groeien.

We kijken vooruit naar een planning voor de komende periode. We zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan gaat werken, welke systemen of structuren je daar voor nodig hebt en welke professionals je hier eventueel bij kunnen helpen.

 Een strategieduik kan je zo vaak inplannen als je wilt. Zo kan dit een goede manier zijn om jezelf te stimuleren stappen te blijven zetten in jouw groei, door bijvoorbeeld elk kwartaal samen een nieuwe planning op te zetten. Samen zorgen we ervoor dat jouw creatieve ideeënstroom optimaal wordt benut voor de groei van jouw onderneming en passie!

aan het werk 2 way VA

strategiepakket

Wil je niet 1 sessie de diepte in duiken, maar mij voor een langere periode aan je zijde hebben staan? Met het strategiepakket sta ik 6 weken aan je zijde als sparringpartner, cheerleader en kritische vragen steller.

Ik duik helemaal in jouw bedrijf en help je om meer tijd en ruimte te creëren waardoor je kunt groeien. Door mijn ruime ervaring met creatieve ondernemers weet ik met welke stappen jij de meeste impact kunt maken. En ik blijk het ook heel goed te doen als levende stok achter de deur 😉

Mocht je nu naast de strategie en structuur ook  behoefte hebben aan iemand die praktische taken van je overneemt, maar wil je dit niet zelf coördineren? Of weet je niet hoe je jouw hulpvraag helder moet overbrengen op een VA? Dan kan je dit stuk ook aan mij overlaten. Met het strategiepakket PLUS ontvang je mij als ‘partner in crime/business’ én een uitvoerend VA voor 10 uur per maand.

In mijn brochure vind je een heldere omschrijving van alles wat je kan verwachten binnen het strategiepakket (PLUS) en lees je meer over mijn werkwijze. Download de brochure hier.

Waarom

doen

samen

moeilijk

als het ook 

kan?

Mogelijkheden voor samenwerking

wil je kennismaken? 

Graag kijk ik met jou naar de mogelijkheden die er zijn om jou te helpen. Samen kunnen we er voor zorgen dat je al die toffe nieuwe ideeën voor het laten groeien van jouw creatieve onderneming werkelijkheid maakt! In het overzicht van het aanbod van 2 way VA vind je de verschillende opties die ik aanbied, maar mocht je aanvullende vragen hebben, of advies willen over wat bij jouw specifieke situatie past, vraag het me gerust! Je kan me een DM sturen via Instagram of stuur een bericht via het contactformulier hier rechts, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

9 + 2 =

Privacyverklaring    |    Contact    |    Template by DreamBrand.nl