Selecteer een pagina
aanbod 2 way va

Ben jij op zoek naar een creatieve meedenker?

Als ambitieuze creatieve ondernemer ben je klaar om next level te gaan met jouw bedrijf, maar daarbij is het lastig om de stappen alleen te bepalen én te zetten.

Lijkt het je te gek om een sparringpartner te hebben die weet waar je mee bezig bent én wat bepaalde keuzes voor jou en je bedrijf betekenen?

Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan met verschillende creatieve ondernemers. Daarnaast hou ik erg van structuur en logica. Hierdoor kan ik je helpen met een heldere planning, het stellen van duidelijke deadlines en houd ik je ook accountable zodat je doet wat je belooft, een levende stok-achter-deur dus.

Je krijgt meer zicht en grip op de creative chaos in je hoofd en met elke stap vooruit voel je ruimte ontstaan. Taken en ideeën blijven niet langer liggen en je gaat van GEDOE naar GEDAAN.

Ik zorg ervoor dat jij vol vertrouwen kunt gaan bouwen aan de succesvolle groei van jouw bedrijf. Binnen no-time sta jij weer te genieten van jouw creatieve flow, wetende dat er in die fijne chaos niets meer verloren zal gaan!

Wie kan ik het beste helpen?

Makers / ambitieuze creatieve ondernemers die:

 • willen toegroeien naar een bedrijf waarmee ze financieel onafhankelijk zijn
 • snel groeien en zoeken naar een goede basis voor het werk dat ze doen
 • ambitieus zijn en hun bedrijfsprocessen goed op orde willen hebben
 • vol vertrouwen in hun eigen creatieve chaos willen staan
 • nieuwe ideeën graag structureel en moeiteloos willen kunnen uitrollen
 • alles uit hun bedrijf willen kunnen halen en bereid zijn energie te steken in verbeteringen

Ik kan iets voor je betekenen als jij:

 • merkt dat je het werk voor klanten altijd voorrang geeft op het uitrollen van nieuwe ideeën
 • het lastig vindt om tijd te investeren in acties die niet direct geld opleveren
 • er onvoldoende systeem zit in wat je doet & hoe je dat doet
 • niet weet waar je moet beginnen
 • steeds kiest voor de snelle korte oplossing in plaats van tijd te investeren in een complete aanpak
 • blijft uitstellen als je geen duidelijke deadline hebt
 • flink bent gegroeid en nu blijkt dat wat je deed niet meer echt lekker werkt, maar je hebt geen idee hoe het dan wel zou moeten
 • chaos ervaart in jouw onderneming en daardoor ook in je hoofd

Testimonial

“Yvette denkt echt gepassioneerd mee over de strategie van mijn bedrijf. Ze helpt me de rode lijn bewaken, neemt rompslomp uit handen, en geeft me deadlines – die ik als creatieve chaoot keihard nodig heb”

Anne Jorinde Kuiper | Gouden Lijntjes

“Ik vind het zo’n voordeel dat Yvette zich richt op creatieve ondernemers. Dit versterkt haar kennis en maakt haar ervaring nog breder. Hierdoor kan ze mij nog beter adviseren.”

Nienke van der Zwan | Stipstijl

Na een strategische sessie met Yvette heb ik mijn plannen voor ‘t kwartaal weer helder. Yvette stelt niet alleen de goede vragen om die helderheid te krijgen, maar ze is ook de stok achter de deur om die plannen ook daadwerkelijk uit te voeren.”

Nienke Vletter

Boostsessies / 1 op 1 samenwerking

Als jij op zoek bent naar iemand die naast jou staat in jouw bedrijf en jou helpt om van binnenuit te werken aan de groei van jouw onderneming, dan ga ik graag 1 op 1 met je aan de slag! Je kan hierbij kiezen voor drie varianten, verschillend in het aantal uren dat we samenwerken.

De basis van alle boostsessies is dat ik gedurende deze sessie in jouw bedrijf stap. Ik ben jouw businesspartner en ben net zo ambitieus als jij om te groeien naar de volgende stap. Je hoeft het niet langer alleen te doen, maar hebt mij naast je staan, ik begrijp wat de gevolgen zijn van elke keuze en sta naast je om hierin de juiste afweging te maken. Tegelijkertijd ben ik een buitenstaander en bied ik de nuchtere blik van buitenaf die zorgt dat je weer fris kan kijken naar alle mogelijkheden die voor je liggen.

De boostsessies kan je eenmalig boeken, elke (andere) maand of elk kwartaal. Net wat jij nodig hebt om jouw bedrijf nu echt naar het volgende niveau te brengen. Het voordeel van terugkerend samenwerken is dat ik ook echt mee kan groeien met jouw bedrijf én dat je onderdeel wordt van mijn netwerk van creatieve ondernemers en deel kunt nemen aan live-sessies, masterclasses en live-dagen.

 Focusboost

In een sessie van 1,5 uur help ik jou de focus in jouw onderneming aan te scherpen. Ik ga naast jou staan in jouw bedrijf en zorg dat je voor de komende periode helderheid hebt over wat te doen, hoe dat aan te pakken en wat je nodig hebt om echt te gaan groeien. We verwerken dit samen in een concrete planning, met een duidelijk overzicht van de to do’s en acties.

Aan het eind van deze focusboost weet je precies waar je mee aan de slag gaat en is de onrust over alle losse ideeën weg. Met mijn kennis en ervaring weet ik wat er nodig is om jouw onderneming naar een volgend level te brengen. 

Als je kiest voor een terugkerende afspraak zal ik gedurende deze periode ook als vrolijke cheerleader én strenge stok achter de deur aan je zijde staan, zodat jij echt stappen gaat zetten!

Puzzelduik aanbod 2 way VA
strategieduik aanbod 2 way VA

strategieboost

In een uitgebreide sessie van een dagdeel (3-4 uur) duiken we in jouw onderneming en alle plannen en ideeën die je hebt. Daarbij kijken we naar de meest urgent zaken en verbinden die aan het complete plaatje van jouw bedrijf. We kijken waar je nu staat en waar je (op een aantal gebieden) de komende 3-6 maanden naar toe wilt groeien. 

Ik stap ook hier weer in je bedrijf en zorg ervoor dat we in jouw berg met ideeën de juiste stukjes boven tafel krijgen en met elkaar verbinden. Mijn logische brein en mijn uitgebreide ervaring met andere creatieve ondernemers helpt lijnen, haakjes en connecties te zien die je zelf niet had bedacht. Samen vertalen we dit direct naar een concreet plan. We maken een to-do-lijst waarmee je aan de slag kan om je bedrijf op jouw manier verder te laten groeien.

Aan het eind van de strategieboostsessie heb je een heldere planning voor de komende periode. Je weet precies waar je aan gaat werken, welke systemen of structuren je daar voor nodig hebt en hoe je het aan gaat pakken zonder gedoe!

Als je er voor kiest om deze sessie terugkerend in te plannen groei ik met je mee in jouw bedrijf en zorgen we ervoor dat jouw creatieve ideeënstroom optimaal wordt benut. Ook ben ik actief betrokken om je aan te moedigen en te stimuleren vooruit te blijven gaan! Je kan de strategieboost ook goed combineren met de focusboost.

boostpakket

Wil jij all-in gaan en voor een periode van 6 weken intensief 1 op 1 met mij samenwerken? Met het boostpakket gaan we samen aan de slag met een specifiek plan. Je krijgt:

VIP dag

Een volle dag op locatie samen knallen. We zetten het complete plaatje van jouw bedrijf op een rij en werken jouw plannen uit. Door een volledige dag de tijd te nemen hebben we de ruimte om echt in het fundament van jouw onderneming te duiken. Waar zit jouw grootste vuur en hoe zorg jij dat je dit vuur centraal zet in jouw complete onderneming. Tijdens deze VIP dag leg ik je in de watten én daag ik je uit om bloedeerlijk te zijn over waar je staat en wat je te doen hebt!

6 weken begeleiding + focusboost

Na de VIP dag heb je 6 weken toegang tot mijn brein en netwerk. Ik ben bereikbaar voor je vragen, denk met je mee én je mag in deze periode nog een focusboost sessie inplannen. Dit zorgt dat je echt doorpakt op de pannen uit de VIP dag en kan ik je helpen bijsturen of aanscherpen waar nodig. Uiteraard sluiten we af met een slotgesprek om stil te staan bij wat jij hebt bereikt in deze 6 weken!

  Kortom, ik loop gedurende 6 weken met je mee in het hele proces. Ik ben jouw sparringpartner & cheerleader, maar wijs je ook op de punten waar je jezelf saboteert. Ik help jou om maximaal te groeien in deze periode!

  Een indruk krijgen van wat een boostpakket voor jou en je business kan betekenen? Klik hier voor een video waarin Sanne van Pippa Knus vertelt over haar ervaring!

  aan het werk 2 way VA

  Waarom

  doen

  samen

  moeilijk

  als het ook 

  kan?

  Welk resultaat kan je verwachten?

  >> Je hebt niet langer last van de frustratie “waarom heb ik dit weer niet gedaan”, want je weet exact wat je te doen staat en hoe je dit zo moeiteloos mogelijk doet

  >> De basis van jouw onderneming is goed geregeld, je hoeft je daar niet langer druk om te maken

  >> Je wordt niet meer tegen gehouden door dat ene project wat je steeds maar liet liggen

  >> Je voelt weer rust & ruimte om aan de slag te gaan met wat je het leukste vind

  >> De basis(structuur) van jouw onderneming is zo ingericht dat je precies weet wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dat (zo) doet

  >> Het levert je letterlijk uren in de week op. En daarnaast ook vooral veel headspace & rust, bedenk je eens wat je met al die ruimte in je hoofd kan doen!

  >> Je bent weer de baas over jouw eigen creatieve chaos

  >> Je voelt weer ruimte om te creëren van uit flow

  >> Je weet wat je te doen staat bij nieuwe ideeën

  >> Je weet weer waarom je doe wat je doet en hoe je dat moeiteloos aanpakt

  >> Wat je doet is goed geregeld en zoveel mogelijk geautomatiseerd

  >> Je hebt meer tijd en energie voor de taken en activiteiten die jouw inkomen laten groeien

  Tarieven boostsessies / 1 op 1 samenwerking

  Meer weten of vrijblijvend kennismaken?

  Voor mij is het altijd een feestje om nieuwe, ambitieuze, creatieve ondernemers te mogen ontmoeten, dus ik ga ontzettend graag met je in gesprek!

  Ben je enthousiast en wil je meer weten of gewoon eens kennismaken? Vul dan het contactformulier in of stuur me een DM via Instagram.

  2 + 6 =

  PS.

  Een samenwerking met mij als jouw sparringpartner is een grote stap, dat besef ik me goed. Het is wellicht de eerste keer dat je iemand zo binnen laat in jouw onderneming. Weet dat ik al heel wat heb gezien en gehoord, ik vind niet snel iets gek/vreemd/stom en je kan mij volledig vertrouwen. Ik ben er om naast je te staan en samen te vieren en mooie stappen te zetten.

  Het is voor mij essentieel dat we persoonlijk een goede klik hebben. Ik ben ontzettend positief en meedenkend, maar ook altijd eerlijk en direct, ik zeg zelden ja en amen en ik zal altijd kritisch blijven over wat we samen doen, waarom we doen wat we doen, of het nuttig is, etc. Het doel is tenslotte om samen te groeien!

  Privacyverklaring    |    Contact    |    KvK 77539257    |    Template by DreamBrand.nl